O nama

Relax Apartmani Beograd se bave kratkoročnim izdavanjem stanova u Beogradu po sistemu “stan na dan”. U ponudi imamo preko 150 stanova opremljenih po najvišim standardima. Bilo da dolazite poslovno ili privatno u naš grad, apartmanski smeštaj u Beogradu je najbolji i najjeftini izbor za vas. Ukoliko vam je potreban smeštaj u Beogradu, na pravoj ste adresi!

NAŠA MISIJA: Naš profesionalni tim se trudi da svakom gostu izadje u susret i pronađe adekvatan smeštaj po meri u Beogradu. Tu smo da gostima koji dolaze u posetu našem gradu, učinimo boravak još prijatnijim. Želimo da budemo Vaš partner i da Vam pomognemo u izboru apartmana u Beogradu. Naša misija je zadovoljan gost!

APARTMANI U BEOGRADU: Raspolažemo sa velikim brojem kvalitetnih i moderno opremljenih apartmana na različitim lokacijama u Beogradu: Apartmani Centar, Apartmani Novi Beograd, Apartmani Slavija, Apartmani Vračar, Apartmani Voždovac, Apartmani Senjak, Apartmani  Dorćol. Apartmani su kompletno opremljeni prema potrebama naših gostiju. U našim apartmanima ćete pronaći sve što je neophodno za duži ili kraći boravak u njima.

PONUDA ZA SVAČIJI DŽEP Našu ponudu smo oblikovali prema vašim potrebama i mogućnostima. Jeftini apartmani u Beogradu, lux apartmani u Beogradu, apartmani u Beogradu sa garažom, apartmani u centru sa parkingom, apartmani blizu sajma, apartmani blizu VMA, jeftino prenoćište u Beogradu, samo su neke od opcija naše široke ponude. Svaki od naših apartmana sadrži klimu, TV, grejanje, internet, opremljenu kuhinju, posteljinu i peškire.

NAŠE VREDNOSTI:

  • poslujemo sa integritetom i ispunjavamo obećanja

  • predano nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo

  • takmičimo se fer, sa ciljem da pobedimo, kao složan tim